Wie zijn wij?

JECON Engineering is 1 juli 2015 opgericht door Erik Crielaard, John Eeftink, Wouter Groenewegen en Wouter de Jong. Vier voormalige collega’s met verschillende achtergronden en functies om een zo breed mogelijk aanbod te vormen voor u, de opdrachtgever.

Voor de oprichting van JECON Engineering hebben wij ruime ervaring opgedaan bij verschillende ingenieursbureaus, waarbij een grote verscheidenheid aan projecten zijn gerealiseerd, van kleine verbouwingen tot grootschalige nieuwbouw.

Medio september 2016 is dit team versterkt met een vijfde persoon, namelijk Marina Hvan. En per 1 januari 2017 zijn tevens Marcel Verstraten en Mark van der Heide toegevoegd aan het team.

JECON Engineering bestaat uit:

Erik Crielaard MSEng (RC)

Partner / adviseur constructies

ing. John Eeftink

Partner / senior projectleider / constructeur

Wouter Groenewegen

Partner / 2D-3D specialist

ing. Wouter de Jong

Partner / 2D-3D specialist / constructeur

ing. Marcel Verstraten

Senior projectleider / adviseur aanbestedingen

ing. Mark van der Heide (RC)

Senior Engineer Constructies

ing. Marina Hvan

Junior Engineer Constructies

JECON Engineering is tevens op de site van het constructeursregister te vinden. Om toe te treden tot dit register moet de constructeur voldoen aan eisen op het gebied van kennis en werkervaring. Hierbij voldoet JECON Engineering aan deze eisen. Opdrachtgevers zijn hiermee verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

Wat doen wij?

JECON Engineering adviseert en berekent bouwconstructies voor uiteenlopende projecten. Onze ziens- en werkwijze:
Maak de constructieve mogelijkheden in een vroeg stadium inzichtelijk. De keuzes in de ontwerpfase zijn namelijk doorslaggevend voor het verdere verloop van het project. Door korte lijnen en een persoonlijke benadering zijn wij een uitstekende partner in uw bouwteam.

Wij zijn namelijk altijd op zoek naar doordachte, innovatieve en ’maakbare’ oplossingen.

Door vanaf de ontwerpfase pragmatisch en oplossingsgericht te werk te gaan denken wij met u, de opdrachtgever, mee, zodat u tot een economisch verantwoord constructieontwerp komt.

Door onze no-nonsense mentaliteit, duidelijkheid, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid vindt u in ons een uitstekende partner die, desgewenst, voor u het proces uit handen neemt.

Opdrachtgevers

JECON Engineering werkt voor een divers aanbod aan opdrachtgevers, zoals:

  • projectmanagementbureaus
  • architectenbureaus
  • aannemers
  • projectontwikkelaars
  • conceptbouwers
  • vastgoedbeheerders
  • overheidsinstanties
  • particulieren